Επιστροφές Προϊόντων

Υπαναχώρηση 
Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης υπό τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπουν οι διατάξεις του Ν. 2251.1994 περί προστασίας του καταναλωτή, όπως αυτές έχουν τροποποιηθεί, ήτοι δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή, επιστρέφοντας το προϊόν (εξαιρούνται κομμένα λουλούδια, άνθη) στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχει αλλοιωθεί, αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του συνοδευόμενο από τα σχετικά παραστατικά πώλησης και δεν επιβαρύνεται με δαπάνη άλλη από τα έξοδα αποστολή προς τον πελάτη και τα έξοδα επιστροφής προς το κατάστημα. 
Στην περίπτωση αυτή το khloris.gr υποχρεούται να επιστρέψει τα καταβληθέντα από τον πελάτη ποσά εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία υπαναχώρησης του πελάτη. 
Η επιστροφή των καταβληθέντων θα πραγματοποιείται με εντολή του khloris.gr προς την συνεργαζόμενη τράπεζα για απόδοση/επιστροφή των καταβληθέντων στην κάρτα με την οποία έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Δεν ισχύουν τα παραπάνω, δεν γίνονται επιστροφές ή αλλαγές στα φρέσκα λουλούδια, φυτά, προσκλητήρια και στις μπομπονιέρες.

Όσον αφορά την κατηγορία των χριστουγεννιάτικων προϊόντων και λόγω της εποχικότητας, το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει με καταληκτική ημερομηνία την 20η Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους.

Αποστολή Λουλουδιών 
Στην περίπτωσης αποστολής λουλουδιών μέσω του ανθοπωλείου μας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή της παραγγελίας εφόσον αυτή έχει αποσταλεί. Εάν ο παραλήπτης δεν βρίσκεται στον χώρο παράδοσης κατά την ώρα που έχει ορισθεί στην τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του ή στην περίπτωση που αρνηθεί να την παραλάβει, η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημα. Μπορείτε να την παραλάβετε από το ανθοπωλείο μας ή να ορισθεί νέα παράδοση με νέα χρέωση αποστολής.

Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων – επιστροφές 
Σε περίπτωση εμφάνισης πραγματικού ελαττώματος του προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως μετά την παραλαβή του και το αργότερο έως την επομένη ημέρα και ώρα 12 το μεσημέρι, για την αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο έχει εξαντληθεί το προϊόν και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του από άλλο είδος,  υπάρχει η δυνατότητα το ποσό που έχετε καταβάλει να παραμείνει ανοικτό για διάστημα έξι μηνών για την πραγματοποίηση άλλης αγοράς. Εάν δεν επιθυμείτε τα παραπάνω θα γίνει επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερολογιακών ημερών. Όλα τα παραπάνω ισχύουν εάν η επιστροφή του προϊόντος γίνει έγκαιρα εντός πέντε (3) ημερών συνοδευόμενο από όλα τα σχετικά παραστατικά που το συνοδεύουν. 
Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη ετοιμαστεί, αποσταλεί ή παραδίδεται, δεν είμαστε σε θέση να την ακυρώσουμε. Αν η παραγγελία σας έχει προγραμματιστεί για μια μελλοντική ημερομηνία παράδοσης, μπορούμε να την ακυρώσουμε 2 έως 10 ώρες πριν και θα σας επιστραφούν τα χρήματά σας στο ακέραιο. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 211 715 6179. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία.

Δεν ισχύουν τα παραπάνω, δεν γίνονται επιστροφές ή αλλαγές στα φρέσκα λουλούδια, φυτά, προσκλητήρια και στις μπομπονιέρες.

Προκειμένου να αποφευχθεί δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο +30 211 715 6179 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.

Τηλ.: 211 715 61 79

email: info@khloris.gr

Αλεξάνδρου Σούτσου 14, Κολωνάκι, Αθήνα, τ.κ.: 10671

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 21:00, Σάββατο 10:00 με 19:00
Εορτές Σάββατο & Κυριακή ανοιχτά 10:00 με 21:00

Khloris

Flowers – Wedding – Events

Φόρμα Επικοινωνίας

Χρειάζεται να έχετε επί πλέον ενημέρωση ή κάποια διευκρίνηση;

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε!!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα μόνο cookies για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του ιστότοπου μας, για να έχετε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, για την εξατομίκευση περιεχομένου και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας στον ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σελίδα