Όροι χρήσης και προσωπικά δεδομένα

Η χρήση της Ιστοσελίδας διέπεται από τους ακόλουθους όρους χρήσης και προϋποθέσεις, καθώς και τη σχετική νομοθεσία που τους διέπει. Θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε προσεκτικά τους «Όρους Χρήσης» και «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων» πριν την χρήση της Ιστοσελίδας. Ξεκινώντας την πρόσβαση και την αναζήτηση στην Ιστοσελίδα μας αποδέχεστε χωρίς κανέναν περιορισμό ή επιφύλαξη τους συγκεκριμένους όρους χρήσης, που την διέπουν και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε διαφωνία με κάποιον από τους όρους χρήσης, παρακαλείστε να εγκαταλείψετε άμεσα την Ιστοσελίδα και να μην κάνετε χρήση αυτής.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Η Ιστοσελίδα www.khloris.gr διαθέτει ενσωματωμένο κώδικα Google Analytics, σύμφωνα με τον οποίο, κατά την επίσκεψή σας, αποθηκεύονται συγκεκριμένα στοιχεία όπως η ημερομηνία της επίσκεψης, ο χρόνος που παραμείνατε στην ιστοσελίδα, ο τόπος από όπου έλαβε χώρα η επίσκεψη, και άλλα, σύμφωνα πάντα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Google SA. Τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν να οδηγήσουν σε καμία περίπτωση στην εύρεση του χρήστη, και ο μοναδικός σκοπός τους είναι η βελτίωση της ποιότητας και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας khloris.gr.Το khloris.gr δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα και βρίσκονται σε πλήρη σύμπνοια με τις προβλέψεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, μεταξύ των οποίων και οι Νόμοι 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν σήμερα. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το khloris.gr προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το khloris.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το khloris.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, πλην των αναγκαίων στοιχείων που δίνονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς και αποστολής, τα οποία διαγράφονται από τη βάση μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας, με τον τρόπο αυτό, ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ηλεκτρονικής ασφάλειας. Το khloris.gr δεν φέρει ευθύνη για ψευδή στοιχεία ή ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή εάν διαπιστωθεί ότι γίνεται προσπάθεια να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου κατά τη διάρκεια αποστολής στοιχείων on-line, όλες οι πληροφορίες θα αποτελούν μέρος έρευνας. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές ή αστυνομικές αρχές, μόνο κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
Στην περίπτωση αποστολής λουλουδιών μέσω του ανθοπωλείου μας υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια ως προς τα στοιχεία παράδοσης, τα σχόλια ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μας εμπιστεύεστε.
Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται ΜΟΝΟ εφόσον εσείς εκουσίως τα καταχωρήσετε σε αντίστοιχα πεδία, που μπορεί να σας ζητηθούν (π.χ. κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας email). Ο khloris.gr δεν πρόκειται να γνωστοποιήσει σε τρίτους, εξαιρουμένης σχετικής πρόβλεψης από το νόμο ή τις αρμόδιες αρχές, προσωπικά δεδομένα, που σας αφορούν και προσδιορίζουν την ταυτότητά σας, όπως π.χ. το όνομα, την ημερομηνία γέννησης, την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική διεύθυνσή σας, και τα οποία έχουν ενδεχομένως αποσταλεί από εσάς ηλεκτρονικά, καθόσον η χρήση αυτών των δεδομένων περιορίζεται στη διαχείριση του τυχόν αιτήματος, που έχει υποβληθεί εκ μέρους σας. Τα στοιχεία αυτά διατηρούνται για στατιστικούς σκοπούς, για λόγους καλύτερης λειτουργίας της ιστοσελίδας και για λόγους επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση και κατ’ εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας (ν. 2472/1997 και ν.3471/2006) «Περί Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» όπως ισχύει, διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης, αντίρρησης τροποποίησης, διόρθωσης και κατάργησης οποιωνδήποτε προσωπικών σας δεδομένων που έχουμε κατοχυρωμένα στο σύστημα μας, με την υποβολή μιας απλής αίτησης προς το info@khloris.gr 
Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κεντρικούς server του παρόχου φιλοξενίας της ιστοσελίδας, οι οποίοι λειτουργούν υπό καθεστώς υψηλού επιπέδου ασφαλείας και προστατεύονται από κακόβουλο λογισμικό και ακατάλληλη χρήση και δεν είναι προσβάσιμοι σε μη εξουσιοδοτημένο εταιρικό προσωπικό. 
Cookies 
To khloris.gr χρησιμοποιεί «cookies», τα οποία παρέχουν μη-προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σε εμάς σχετικά με τους επισκέπτες στον Ιστότοπο. Εκτός των URL και των διευθύνσεων δικτύου (ΙΡ) των επισκεπτών μας, τα cookies μπορεί να συγκεντρώνουν την ημερομηνία και την ώρα του συνόλου των επισκέψεων στον Ιστότοπό μας. Μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε τις σελίδες του Ιστότοπού μας που έχουν δει οι χρήστες κατά την επίσκεψή τους ή τους όρους αναζήτησης που εισήχθησαν στον Ιστότοπό μας από τον επισκέπτη αυτόν. Αυτό μας βοηθά να παρακολουθούμε τον αριθμό των επισκεπτών στις ιστοσελίδες μας και μας επιτρέπει να εκτιμούμε τις περιοχές που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες μας. Χρησιμοποιούμε μία υπηρεσία εντοπισμού τρίτων, η οποία χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για τον εντοπισμό των μη-προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας συνολικά. Αυτές οι πληροφορίες αναλύονται περιοδικά και χρησιμοποιούνται για να αποκτήσουμε μια ευρύτερη εικόνα των τρόπων χρήσης στην ιστοσελίδα μας. Ενδέχεται να μοιραστούμε τις μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τη χρήση των cookies με τους διαφημιστές μας και/ή τους επιχειρηματικούς μας εταίρους, προκειμένου να κάνουμε τον Ιστότοπό μας όσο το δυνατό περισσότερο φιλικό προς το χρήστη. Ακόμη, μερικοί από τους επιχειρηματικούς εταίρους μας (για παράδειγμα, διαφημιστές) χρησιμοποιούν cookies στην ιστοσελίδα μας. Δεν έχουμε καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτά τα cookies. Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καλύπτει τη χρήση των cookies μόνο από το khloris.gr και δεν καλύπτει τη χρήση των cookies από οποιουσδήποτε διαφημιστές. 
Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρείας σε Ιστότοπους στο διαδίκτυο. Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της Εταιρείας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. 
Δεσμοί (links) προς άλλα sites 
Το khloris.gr μπορεί να περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το khloris.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν. 
Εφαρμοστέο Δίκαιο 
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του khloris.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το khloris.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του khloris.gr. 
Ασφάλεια Συναλλαγών 
Στo khloris.gr οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της WINBANK & PAYPAL. 
Όροι Χρήσης 
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα khloris.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες/μέλη/πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του khloris.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. 
Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες 
Όταν επισκέπτεστε το khloris.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το khloris.gr με ηλεκτρονικό τρόπο, αποδέχεστε το δικαίωμα του khloris.gr, κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή. 
Πνευματικά Δικαιώματα 
Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο khloris.gr, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος khloris.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του khloris.gr. 
Άδεια Χρήσης και Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό Κατάστημα 
Το khloris.gr παρέχει στους πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος khloris.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες του khloris.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα khloris.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ’ όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει τo khloris.gr, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από τo khloris.gr. 
Περιγραφές Προϊόντων 
To khloris.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, ορισμένα είδη δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα, οπότε αντικαθίσταται με προϊόντα ανάλογης αξίας, το ίδιο ισχύει και για τις βάσεις των συνθέσεων, περιτυλίγματα κ.λπ. Οι συνθέσεις και τα μπουκέτα μας κατασκευάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες στο κατάστημά μας ή από τα μέλη του συνεργαζόμενου Δικτύου λουλουδιών της Ελλάδος ή του Εξωτερικού και ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την εικόνα του προϊόντος στο online κατάστημα, λόγω της διαφορετικής τεχνικής κάθε ανθοδέτη. Τα μπουκέτα, συνθέσεις, χρώματα ή υλικά που ενδέχεται να διαφέρουν από τα εικονιζόμενα προϊόντα σας εγγυόμαστε πως θα είναι ίσης αξίας και άριστης ποιότητας και θα ενημερώνεστε προηγουμένως για οποιαδήποτε αλλαγή. 
Τιμές και Διαθεσιμότητα 
Οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ αλλά και σε άλλες ισοτιμίες, όπου ζητηθούν και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ανάλογα το προϊόν και το καθεστώς φόρων της χώρα προορισμού. Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ισχύουν για μέγιστο χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν κατά τις περιόδους εορτών καθώς και με την εβδομάδα αγοράς του προϊόντος. 
Δικαίωμα Αλλαγών 
Το khloris.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, την εμπορική, την πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση. 
Εφαρμοστέος Νόμος – Διαφωνίες 
Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος khloris.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος khloris.gr, και κατά συνέπεια του khloris.gr. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος khloris.gr ή με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ’ αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.

 

Αποστολές

Τρόποι Πληρωμής

Όροι Χρήσης & Προσωπικά Δεδομένα

Επιστροφές Προϊόντων

Τηλ.: 211 715 61 79

Αλεξάνδρου Σούτσου 14, Κολωνάκι, Αθήνα, τ.κ.: 10671

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 21:00, Σάββατο 10:00 με 19:00
Εορτές Σάββατο & Κυριακή ανοιχτά 10:00 με 21:00

Khloris

Flowers – Wedding – Events

Φόρμα Επικοινωνίας

Χρειάζεται να έχετε επί πλέον ενημέρωση ή κάποια διευκρίνηση;

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε!!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα μόνο cookies για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του ιστότοπου μας, για να έχετε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, για την εξατομίκευση περιεχομένου και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας στον ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σελίδα