Forever roses - Παντοτινά τριαντάφυλλα

Forever Roses τι είναι

Τα παντοτινά τριαντάφυλλα ή αποχυμωμένα Τριαντάφυλλα Forever roses είναι πραγματικά διατηρημένα τριαντάφυλλα που έχουν υποστεί συντήρηση για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους. Αυτά είναι επίσης γνωστά ως τριαντάφυλλα Eternal, Eternity, Infinity και Everlasting. Αυτά τα τριαντάφυλλα θα παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται πότισμα και απαιτούν μόνο ελαφριά συντήρηση από την πλευρά σας. (Δείτε Forever Roses εδώ)

Καταγωγή των Forever Roses

Για να δημιουργήσετε αυτούς τους τύπους Forever Roses, επιλέγονται τριαντάφυλλα κορυφαίας ποιότητας που καλλιεργούνται στις τέλειες κλιματολογικές συνθήκες. Τα τριαντάφυλλα υψηλής ποιότητας για το σκοπό αυτό επιλέγονται γενικά από τον Ισημερινό και την Κολούμπια. Και οι δύο αυτές χώρες είναι γνωστές για την υψηλότερη ποιότητα των τριαντάφυλλων τους. Αυτές οι δύο χώρες λόγω της γεωγραφικής τους παρουσίας στη νοτιοαμερικανική ήπειρο έχουν τέλειες κλιματολογικές συνθήκες όπως άφθονη ηλιοφάνεια και βροχοπτώσεις και το σωστό είδος εδάφους που απαιτείται για την καλλιέργεια τριαντάφυλλων υψηλής ποιότητας. Τα τριαντάφυλλα επιλέγονται όταν είναι σε πλήρη άνθηση.
Αφού μαζευτούν τα τριαντάφυλλα, κόβονται στο στέλεχος και στη συνέχεια λευκαίνονται και αφυδατώνονται. Ο χυμός αφαιρείται και αντικαθίσταται με ένα ειδικά διαμορφωμένο κηρώδες και υποαλλεργικό διάλυμα που μοιάζει με πυρίτιο. Αυτή η μη τοξική λύση έχει αναπτυχθεί ειδικά για τις αλυσίδες ανθοπωλείων που ειδικεύονται στη δημιουργία τριαντάφυλλων για πάντα. Το διάλυμα διατηρεί τα τριαντάφυλλα στην κορυφαία τους μορφή και τα λουλούδια διατηρούν το σχήμα, τη δομή και την απαλότητά τους. Στη συνέχεια τα λουλούδια βάφονται και χρωματίζονται. Τα χρώματα περιλαμβάνουν Μωβ, Κόκκινο, Ροζ, Πράσινο, Μαύρο μεταξύ άλλων. Τα ακριβά και καλύτερα για πάντα τριαντάφυλλα μπορεί να απαιτούν λίγη περιποίηση σέλακ και λάκας, το πρώτο από τα οποία είναι μια φυσική βαφή και το δεύτερο το ίδιο πράγμα σε ένα μείγμα αλκοόλης.

Πόσο διαρκούν τα παντοτινά τριαντάφυλλα;

Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες θα επιτρέψετε στα παντοτινά σας Τριαντάφυλλα “Khloris” Forever Roses να διαρκέσουν για περισσότερο από 3 χρόνια:

– Απαγορεύεται το πότισμα ή η τοποθέτηση του προϊόντος σε νερό. Αυτά τα λουλούδια διατηρούνται και δεν είναι πλέον ζωντανά, επομένως δεν χρειάζεται πότισμα! Στην πραγματικότητα, το νερό θα βλάψει τα διατηρημένα φρέσκα λουλούδια.
– Μην αγγίζετε και μην βγάζετε τριαντάφυλλα εκτός εάν είναι απολύτως απαραίτητο. Τα φυσικά έλαια στα χέρια μας μπορούν να βλάψουν το λουλούδι και το επαναλαμβανόμενο άγγιγμα θα σπάσει κομμάτια από πέταλα. Η καλύτερη πρακτική είναι να αποφεύγετε να αγγίζετε τα λουλούδια σας.
– Αποφύγετε την έκθεση σε υγρασία άνω του 80%
– Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως. Το φως του ήλιου μπορεί να κάνει τα χρώματα των τριαντάφυλλων να εξασθενίσουν ή να ξεθωριάσουν, να στεγνώσουν τα τριαντάφυλλα και να προκαλέσει ράγισμα στα ροδοπέταλα. Είναι το καλύτερο να κρατάτε το κουτί από τριαντάφυλλο μακριά από τον ήλιο ή τα παράθυρα.
– Διατηρήστε τα σε περιβάλλον θερμοκρασίας δωματίου
– Μόνο για εσωτερική χρήση
– Εάν μαζευτεί σκόνη, καθαρίστε απαλά με χαμηλή ροή ξηρού αέρα. Μην σκουπίζετε ή ψεκάζετε με χημικά, αυτό θα καταστρέψει τα τριαντάφυλλα
– Μην αφαιρείτε τα τριαντάφυλλα από το κουτί τους, είναι ασφαλή και χαρούμενα εκεί.
– Μην τοποθετείτε τίποτα πάνω στα τριαντάφυλλα γιατί μπορεί να τα συνθλίψουν και να καταστρέψουν.
– Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί μερικές φορές να βλάψουν τα τριαντάφυλλα. Οι διαφορές στη θέρμανση, την ψύξη, τα αρώματα και την τοποθέτηση στο σπίτι σας μπορεί να προκαλέσουν τη φθορά των λουλουδιών με ταχύτερο ή βραδύτερο ρυθμό. Το κλίμα και η υγρασία είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες.

Απολαύστε τα πανέμορφα τριαντάφυλλά σας “Khloris” στο αγαπημένο σας χρώμα!

Online Ανθοπωλείο με Αποστολή Λουλουδιών στην Αθήνα και Αυθημερόν Παράδοση.

Τηλ.: 211 715 61 79

email: info@khloris.gr

Αλεξάνδρου Σούτσου 14, Κολωνάκι, Αθήνα, τ.κ.: 10671

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 21:00, Σάββατο 10:00 με 19:00
Εορτές Σάββατο & Κυριακή ανοιχτά 10:00 με 21:00

Khloris

Flowers – Wedding – Events

Φόρμα Επικοινωνίας

Χρειάζεται να έχετε επί πλέον ενημέρωση ή κάποια διευκρίνηση;

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε!!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Online Ανθοπωλείο με Αποστολή Λουλουδιών στην Αθήνα και Αυθημερόν Παράδοση.

Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα μόνο cookies για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του ιστότοπου μας, για να έχετε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, για την εξατομίκευση περιεχομένου και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας στον ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σελίδα